Verboven Fotografie

Wie is de fotograaf van Verboven Fotografie? Dat ben ik: Bart Verboven. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en vanaf toen hield ik me daar ook mee bezig. Bij het bedrijf BCC, waar ik later ging werken, heb ik steeds meer verstand gekregen van de camera’s, zeker toen ik op de afdeling van de fotocamera’s het aanspreekpunt was. Na een workshop bij Canon werd ik overtuigd om ook een spiegelreflex aan te schaffen. Vanaf toen ben ik het pad gaan bewandelen om uiteindelijk een professionele fotograaf te worden. Een aantal maanden na het aanschaffen van mijn eerste fotocamera werd ik door een vriendin gevraagd – die haar eigen fotografiebedrijf had – om haar te assisteren bij haar eerste fotoshoot voor een bruiloft. De chemie , emotie en geluk vastleggen vond ik iets fantastisch. Hierna verdiepte ik me in het bewerken van de foto’s, vroeg om raad bij ervaren fotografen en met heel veel oefenen werden grote stappen gezet door mij. Daarna nam ik de stap om Verboven Fotografie officieel te lanceren.
Ik heb een aantal fotografie cursussen gevolgd, waaronder een uitgebreide cursus bij vakfotograaf Fotolino. Hier heb ik in enkele maanden verschillende soorten fotografie onder de knie gekregen. Ook heb ik nog een gespecialiseerde cursus gevolgd speciaal voor hondenfotografie en kinderen en een cursus flitsfotografie. Hiermee kan ik een totaalpakket aanbieden als fotograaf en ben multi-inzetbaar voor verschillende fotoshoots.

Fotocamera’s Verboven Fotografie

Je vraagt je misschien af wat voor fotocamera’s Verboven Fotografie nu precies gebruikt. Dit is altijd een fullframe spiegelreflex fotocamera. Een fullframe fotocamera is een camera die een sensor met een afmeting van 24×36 millimeter heeft. Fullframe camera’s maken gebruik van de volledige beeldhoek die objectieven bieden. Een aantal voordelen van een fullframe camera wordt hieronder aangegeven:

  • Een groter dynamisch bereik
  • Minder snel ruis
  • Kleinere scherptediepte
  • Volledige beeldhoek die objecten bieden

Verboven Fotografie heeft naast een fullframe fotocamera ook altijd een back-up camera en lenzen bij.