Fotograaf voor bruiloft

Jullie grote dag is aangebroken en je wilt deze dag natuurlijk geweldig in beeld gebracht hebben. Verboven Fotografie zorgt voor een unieke, uitgebreide en vooral prachtige fotoshoot die recht doet aan jullie dag. Willen jullie de bruiloft romantisch of ongeremd in beeld gebracht hebben of hebben jullie de wens om de foto’s op een speciale locatie te schieten? Bruidsfotografie is een gegarandeerd juweeltje in handen van Verboven Fotografie.

Jouw bruiloft fotograaf

Verboven Fotografie laat zich kenmerken door een mooie mix van reportagestijl en storytelling. Hiermee wordt jullie bruiloft mooi in beeld gebracht, zodat jullie later terug kunnen kijken op een geweldige fotoshoot die jullie unieke dag heeft vastgelegd. Tijdens de dag zelf worden jullie zo min mogelijk lastig gevallen. Zo worden jullie stralend, puur en vol emotie in beeld gebracht. Alleen bij de fotoreportage worden een aantal subtiele aanwijzingen gegeven. Zo ontstaat een prachtig geheel en beleven jullie na de bruiloft bij elke foto de bruiloft weer opnieuw.

Bruidsfotografie werkwijze

Alvorens de bruiloft op het punt van beginnen staat is een gedegen voorbereiding heel belangrijk. En dat geldt natuurlijk ook voor de fotografie van de bruiloft. Als eerste vindt er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats. Hierbij worden jullie wensen besproken. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van eerder gehouden bruiloften die jullie passend vinden voor jullie eigen bruiloft. Ook Verboven Fotografie denkt mee over de invulling van de bruidsfotografie.

Nabewerking bruidsfotografie

Na de bruiloft gaat Verboven Fotografie aan het werk om jullie prachtige dag te vereeuwigen op beeld. Binnen drie dagen na jullie bruiloft ontvang je een preview van drie foto’s. Nadat de bewerking voltooid is – dit is binnen vier weken – ontvang je alle foto’s digitaal op de hoogste resolutie, zonder logo en allemaal digitaal na bewerkt. Je ontvangt een persoonlijke App voor de smartphone en/of tablet waar jullie mooiste bruiloft foto’s in staan. Deze persoonlijke app is voor altijd inzichtelijk.

Kosten fotograaf bruiloft

Verboven fotografie werkt met drie pakketten. Bij alle drie de pakketten is bovenstaande werkwijze vanzelfsprekend inbegrepen. Er is keuze uit een pakket voor small, medium en large. Mochten jullie wensen niet binnen één van de drie pakketten vallen dan is er altijd de mogelijkheid voor een vrijblijvende offerte om de wensen compleet op elkaar af te stemmen.

Bruidsfotografie Small

Als jullie kiezen voor ‘Bruidsfotografie Small’ dan worden al jullie belangrijkste momenten op de bruiloft in beeld gebracht. De eerste ontmoeting van de bruid en bruidegom, de plechtigheid en er volgt een korte fotoreportage van ongeveer dertig minuten.

Bruidsfotografie Medium

Bij ‘Bruidsfotografie Medium’ wordt de grote dag vanaf het begin goed in beeld gebracht. Er worden foto’s gemaakt van de visagie en het kapsel. Dit zijn vaak mooie, persoonlijke foto’s die de voorbereiding op het grote moment bij de bruiloft goed weergeven. Het in beeld brengen van de bruiloft stopt wanneer jullie en de aanwezige gasten aan het diner beginnen (uiterlijk 18:00 uur).

Bruidsfotografie Large

Jullie willen graag de complete dag van de bruiloft op foto vastgelegd hebben. Geen enkel probleem! Verboven Fotografie is er vanaf de start van de voorbereidingen op de dag tot halverwege het feest (21.00 uur). Uiteraard is het bespreekbaar om langer aanwezig te blijven. Voor elk extra uur vraagt Verboven Fotografie €85,-.

Kosten pakketten Bruidsfotografie

  • Bruidsfotografie small €675,-
  • Bruidsfotografie Medium €999,-
  • Bruidsfotografie Large €1199,-
  • Vrijblijvende offerte bespreekbaar

Bij Verboven fotografie zijn vanaf postcode 4631 binnen een straal van 50 kilometer de reiskosten volledig gratis. Vind jouw bruiloft verder weg plaats, dan worden €0,25 ct per kilometer in rekening gebracht. Ben je overtuigd van Verboven fotografie als bruiloft fotograaf? Neem dan snel contact op via hier. Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Ervaringen met Verboven Fotografie

Bart heeft onze bruiloft gefotografeerd, en de foto’s zijn echt fantastisch geworden! We konden ons geen betere fotograaf voorstellen. Bart komt met vele ideeën. Tijdens de ceremonie hadden wij niet eens door dat hij aanwezig was. De preview kregen we de volgende dag al, en na onze huwelijksreis ontvingen wij de rest van de foto’s. Ik heb van tevoren goed en fijn contact gehad en alles was duidelijk en goed afgestemd.
Het was geweldig, en genieten nog elke dag van onze foto’s!
Nogmaals bedankt!

Lisanne Aarts – Smit

Wij hebben deze topper foto’s laten maken op onze bruiloft en deze zijn echt ontzettend leuk geworden! Mooie foto’s, leuke foto’s en leuke ideeën! Staat ook helemaal open voor eigen inbreng en suggesties en denkt goed met je mee! Probeert graag nieuwe dingen en is gewoon eerlijk over het resultaat. Je voelt je snel op je gemak bij Bart! Hij heeft er zelfs een app bijgeleverd waar de mooiste foto’s in staan gepresenteerd zodat je die altijd en overal kunt laten zien, heel erg leuk! Kortom, top fotograaf en ook nog eens een tof persoon.

Rowan den Hollander