Mini fotoshoot

Een mini fotoshoot is een fotoshoot waar in circa dertig minuten een prachtige fotoreportage wordt vastgelegd. De fotoshoot is volledig naar eigen inzicht in te vullen. Hierbij kan aan bijvoorbeeld een fotoshoot voor het gezin of familie gedacht worden, maar ook een zakelijke profielfoto voor Linkedin is bespreekbaar. Misschien wil je totaal iets anders en wil je juist je huisdier gefotografeerd hebben, ook dat is prima in een mini shoot te doen.

Fotoshoot gezin

Je bent eruit: je wilt graag een fotoshoot met het gezin. Dan is een mini fotoshoot een uitstekende keuze. Ideeën over de ideale fotoshoot met het gezin zijn altijd welkom bij Verboven Fotografie. Heb je eigenlijk geen idee hoe je de invulling van de fotoshoot graag ziet? Geen enkel probleem. Voordat er een fotoshoot gaat plaatsvinden worden eerst de wensen van jou en je gezin doorgenomen. Tijdens het bespreken van de wensen worden er verschillende inspiratiesfoto’s getoond om de keuze te vergemakkelijken, zodat de ideale fotoshoot met gezin voor jullie ontstaat. Een mini fotoshoot met gezin is idealiter tot en met vier personen. Ben je met meer dan vier personen? Dan is het het advies om te kiezen voor een uitgebreide fotoshoot.

Werkwijze gezin fotoshoot

Zoals eerder aangegeven worden de wensen in een (telefonisch-) kennismakingsgesprek doorgesproken. Tijdens het kennismakingsgesprek kan door jullie ook de locatie aangegeven worden om de fotoshoot te houden. De fotoshoot kan zowel binnen als buiten gehouden worden. De mini fotoshoot duurt ongeveer dertig minuten . Binnen een week worden alle foto’s digitaal opgestuurd, op de hoogste resolutie en zonder logo.

Zakelijke profielfoto

Met een profielfoto op social mediakanalen zoals Linkedin, Twitter, Facebook of Instagram vind de eerste indruk plaats voor potentiële werkgevers, klanten, headhunters of opdrachtgevers. Jij wilt een goede indruk achter laten, een goede zakelijke profielfoto is daarom echt een must. Verboven fotografie kan hier voor zorgen.

Een herkenbare zakelijke profielfoto

Het is belangrijk dat de zakelijke profielfoto herkenbaar is en dicht bij jezelf staat. Om goed over te komen voor het publiek dat jou zakelijke profielfoto moet dienen is een glimlach niet geheel onbelangrijk. Een prachtig cv is een ding, maar met een sympathieke uitstraling waarin jou lach niet mag ontbreken sla je twee vliegen in een klap.

Kleding zakelijke profielfoto

Verboven fotografie adviseert bij het maken van een zakelijke profielfoto om effen kleding te dragen, daarmee wordt voorkomen dat de aandacht naar de kleding verschuift in plaats van naar het gezicht. De vraag is natuurlijk in welke sector je actief bent als werknemer of ondernemer. Kom je – in je huidige functie of als potentieel werknemer in het veld – beter over in een t-shirt of is een overhemd met colbert een betere match om het maximale uit jou zakelijke profielfoto te halen? Denk ook na over waar je de zakelijke profielfoto gaat plaatsen. Mogelijk denk je hierbij aan Linkedin. Deze website heeft al veel wit op de pagina. Een wit overhemd scoort daarin niet goed, een donkere kleur is beter gepast. Vind je de kledingkeuze een moeilijke keuze? Dan is het goed om dit eerst te overleggen met Verboven fotografie. Zo weten we gezamenlijk teleurstellingen te voorkomen en wordt er een krachtig- en commercieel zakelijke profielfoto gerealiseerd.

Werkwijze zakelijk profielfoto

Alvorens de fotoshoot voor een zakelijke profielfoto van start gaat is het goed om eerst de wensen op elkaar af te stemmen. Verboven fotografie adviseert om de zakelijke profielfoto in een binnenlocatie te laten plaatsvinden. Heb je liever dat de fotoshoot plaats gaat vinden op je werk? Geen enkel probleem. Tijdens de fotoshoot worden enkele aanwijzingen gegeven om de juiste uitstraling te krijgen. Na de fotoshoot worden er vijf tot tien foto’s aangeleverd binnen één week. Deze zijn digitaal bewerkt en zonder logo.

Huisdier fotoshoot

Een mini fotoshoot is ook mogelijk voor je huisdier of als je meerdere huisdieren hebt is dat ook geen probleem. Ook voor twee of meer huisdieren kan een fantastische fotoshoot vastgelegd worden. Verboven fotografie geeft bij honden de voorkeur om de fotoshoot buiten te doen, omdat dit natuurlijker oogt. Bij het fotograferen van katten wordt aanbevolen om dit binnen te doen. Dit gebeurd uiteraard altijd in overleg met jou.

Kosten mini fotoshoot

De kosten voor een mini fotoshoot bedragen €90,-. Of je nu kiest voor een fotoshoot voor het gezin, zakelijke profielfoto of juist een fotoshoot met huisdier: de kosten zijn gelijk. Er kunnen wel extra kosten in rekening worden gebracht als de reis wat verder is. Vanaf postcode 4631 zijn de reiskosten binnen een straal van 20 kilometer gratis. Daarboven worden €0,25ct per kilometer in rekening gebracht.