Loveshoot

Een ideale manier om jullie liefde vast te leggen is door te kiezen voor de loveshoot. Of je nu kort bij elkaar bent of al enkele jaren, een loveshoot is altijd een uitstekend middel om de chemie tussen jullie te vereeuwigen.

Loveshoot voor de bruiloft

De loveshoot is de ideale voorbereiding op de aanstaande bruiloft. Zo kunnen jullie alvast wennen aan de camera in een ongedwongen sfeer op een door jullie uitgekozen locatie. Niet alleen dat, ook kun je de kwaliteit van de foto’s beoordelen om – mocht er nog twijfel ontstaan over bruidsfotograaf – de juiste keuze te maken.

Werkwijze loveshoot

Voordat de fotoshoot vastgelegd kan worden volgt er eerst een (telefonisch-) kennismakingsgesprek. Daarin worden de wensen besproken. De locatie van de loveshoot is in overleg. De shoot wordt meestal buiten gedaan, maar kan uiteraard ook binnen. Een loveshoot is in elk seizoen van het jaar geschikt om te houden. De shoot duurt ongeveer zestig tot negentig minuten. Er worden een aantal poses gedaan, maar er is uiteraard veel tijd voor spontane foto’s die draaien om jullie als stel. Binnen enkele dagen ontvangen jullie een preview van enkele foto’s. Meestal wordt binnen twee weken vijftien tot twintig foto’s opgeleverd.