Newborn of baby fotoshoot

Jullie klein wondertje is op komst of je wilt graag een fotoshoot van jullie baby van 1 jaar? Verboven Fotografie zorgt voor een prachtige shoot van jullie ‘newborn’ of baby en neemt daar ruimschoots de tijd voor. Een newborn fotoshoot vindt altijd bij jullie thuis plaats en neemt zo’n twee tot drie uur in beslag. Een babyshoot duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Deze fotoshoot kan zowel binnen als buiten zijn.

Fotoshoot Newborn

jullie zouden graag je pasgeboren baby gefotografeerd hebben in een newborn fotoshoot? De newborn fotoshoot’s bij Verboven fotografie zijn het allermooist als de shoot binnen twee weken na de geboorte plaatsvindt. De pasgeboren baby slaapt dan nog veel en heeft dan nog de typische pasgeboren houding die vastgelegd kan worden. Het is daarom verstandig om tijdig te reserveren, zodat de wensen goed doorgesproken kunnen worden. Daarnaast vind Verboven Fotografie het erg belangrijk dat de liefde tussen de ouders en de pasgeboren baby goed in beeld wordt gebracht.

Werkwijze Newborn fotoshoot

Verboven fotografie maakt gebruik van een combinatie van traditionele newborn fotoshoot en in overleg met jullie als ouders bestaat het tweede gedeelte uit een lifestyle stijl. Dit wordt allemaal besproken in een (telefonisch-) kennismakingsgesprek alvorens de fotoshoot plaats gaat vinden. Bij de fotoshoot van de traditionele newborn worden de geposeerde poses in beeld gebracht. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met wat de prettigste poses zijn van jullie kleintje. Bij de lifestyle stijl worden alle alledaagse momenten vastgelegd. Hierbij kan gedacht worden aan het voeden, verzorgen en knuffelen van jullie baby. Door de gecombineerde stijlen krijg je een prachtige newborn fotoshoot dat vereeuwigd is op beeld voor jullie.

Kosten newborn fotoshoot

Voor de Newborn shoot van 2,5 tot 3 uur bedraagt de vraagprijs €149,-. Binnen drie dagen na de fotoshoot ontvang je een preview van drie foto’s. Nadat de bewerking voltooid is – dit is binnen twee weken – ontvang je alle foto’s digitaal op de hoogste resolutie, zonder logo en allemaal digitaal na bewerkt.

Baby fotoshoot

Je baby zal in de eerste maanden tot één jaar veel nieuwe dingen leren en ontwikkelen. Hij kan deze onderdelen niet alleen zien, maar vaak ook al zelf uitvoeren. De baby herkent zijn naam, reageert op de dingen om zich heen en dus ook op jou! De baby huilt, lacht en maakt leuke, lieve en grappige bewegingen. Deze momenten wil je graag vastgelegd hebben in een baby fotoshoot, zodat je deze later nog eens terug kan kijken.

Werkwijze baby fotoshoot

Bij Verboven Fotografie wordt jouw baby op een professionele manier gefotografeerd. Of je baby nu 3 of 6 maanden oud is of 1 jaar: jouw baby wordt op een ongedwongen manier op beeld gezet. Allereerst worden de wensen besproken met jullie als ouders. De locatie kan zowel binnen- als buitenshuis zijn. Tijdens de fotoshoot van de baby wordt in een uur tot anderhalf uur ook de liefde tussen baby en ouders prachtig in beeld gebracht.

Kosten baby fotoshoot

De kosten voor een babyshoot van een uur tot anderhalf uur bedragen €99,-. Binnen een tijdsbestek van drie dagen na de fotoshoot ontvang je een preview van drie foto’s. Binnen twee weken is de bewerking volledig voltooid en ontvang je alle foto’s digitaal op de hoogste resolutie, zonder logo en allemaal digitaal na bewerkt.

Ervaringen met Verboven Fotografie

Bart heeft prachtige foto’s gemaakt van onze Marlie, enkele weken na haar geboorte. Marlie had toen veel last van haar buikje en huilde veel. Ondanks de krampjes en de huiltjes wist Bart de rustige en mooie momenten vast te leggen, met daarbij veel geduld. Resultaat: prachtige foto’s, mooi en puur, precies zoals ik hoopte. Thanks Bart!

Geke Koelman