Intratuin Halsteren

Fotoshoot speciale projecten

Bij Verboven Fotografie is het niet alleen mogelijk om bijvoorbeeld je bruiloft in beeld te brengen of een mini fotoshoot te doen, maar ook voor speciale projecten ben je hier aan het juiste adres. In het verleden heeft Verboven Fotografie al enkele speciale fotoshoots gedaan. Voor Intratuin Halsteren werden professionele foto’s uit de regio gemaakt en deze foto’s werden gedrukt op tuindoeken. Voor PBO Netherlands – een luxe Scandinavisch merk – heeft Verboven Fotografie een fashion shoot gedaan. Deze shoot vond plaats op de Amsterdamse grachten. Er zijn toen diverse collecties gefotografeerd.

PBO Netherlands 

Voorjaars- of najaarscollectie fotografie

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf om jouw voorjaars- of najaarscollectie te fotograferen? Zoek dan niet verder, want met Verboven Fotografie haal je de professionele fotograaf in huis die jouw collectie fantastisch in beeld brengt. Of je nu lingerie, kleding of schoenen wil fotograferen. Bij Verboven Fotografie is alles bespreekbaar.

Kosten speciale projecten

Wat de kosten precies zijn voor hetgeen jij graag wil fotograferen is moeilijk te zeggen. Een fashion shoot met meerdere collecties of slechts één collectie maakt veel verschil in het kostenplaatje. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.