Veel gestelde vragen fotoshoots

Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Waar vind de fotoshoot plaats?

De fotoshoot vind altijd plaats op de aangewezen locatie van jou. Of het nu gaat om een fotoshoot voor een bruiloft, een familieshoot of loveshoot: jij bepaalt waar deze gehouden wordt. Binnen een straal van 20 kilometer vanaf postcode 4631 zijn de reiskosten geheel gratis. Vanaf 20 kilometer is het €0,25 ct per kilometer.

Hoe gaat de betaling van de fotoshoot?

Bij een bruiloft fotoshoot wordt ongeveer tien dagen voor de daadwerkelijke bruiloft een factuur gestuurd. Het bedrag dient uiterlijk één dag voor de bruiloft overgemaakt te zijn. Bij een van de andere fotoshoots wordt voor aanvang van de fotoshoot een factuur gestuurd. Deze dient binnen vijf dagen betaald te zijn.

Kan ik de app delen en zitten daar extra kosten aan vast?

De app wordt jullie gratis aangeboden bij één van de pakketten die jullie hebben gekozen. Dus of je nu kiest voor Bruidsfotografie Small, Bruidsfotografie Medium of Bruidsfotografie Large, bij alle drie de pakketten zit de app er gratis bij. Vanuit de app kan je de foto’s delen met wie je maar wilt, hier zitten geen extra kosten aan vast.

Kunnen familieleden ook foto’s nabestellen van de fotoshoot en wat kost dat?

Ja, dat kan! Familieleden kunnen Verboven Fotografie altijd benaderen en krijgen met goedkeuring van jullie de foto’s toegestuurd. Deze foto’s worden digitaal gemaild. Dit is geheel gratis, mits het binnen de perken blijft.

Wat als ik ziek ben op de dag dat de fotoshoot gepland staat?

Dit is overmacht en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Verboven Fotografie neemt opnieuw contact op om kosteloos een nieuwe afspraak in te plannen.