Uitgebreide fotoshoot

In tegenstelling tot de mini fotoshoot wordt bij de uitgebreide fotoshoot uiteraard de tijd genomen. In een tijdsbestek van 60 tot 90 minuten wordt een uitgebreide fotoreportage gemaakt. Bij de uitgebreide fotoshoot kan bijvoorbeeld de complete familie in een ongedwongen, spontane setting gefotografeerd worden. Maar ook alleen je kinderen of een uitgebreide fotoreportage van je huisdier(en) zijn geschikt voor dit type fotoshoot.

Familie fotoshoot

De familie in een prachtige uitgebreide fotoreportage, wie wilt dat nu niet? Bij Verboven fotografie wordt in een ongedwongen setting een mooie, spontane fotoshoot gerealiseerd. Voordat de shoot gaat plaatsvinden is er eerst een (telefonisch-) kennismakingsgesprek om de wensen door te spreken met de familie. Hebben jullie bijvoorbeeld een idee over de locatie en hoe jullie invulling willen geven aan de fotoshoot zelf? Dat is helemaal prima, maar mocht je daar nu over twijfelen dan kan met Verboven Fotografie gezamenlijk bekeken worden wat het beste is om de mooiste foto’s te realiseren. Als alles in kannen en kruiken is kan er gestart worden met een onvergetelijke fotoshoot!

Werkwijze familie fotoshoot

In een eerste (telefonisch-) kennismakingsgesprek worden alle wensen op elkaar afgestemd. Zodra dit is gebeurd kan de fotoshoot gaan plaatsvinden met de gehele familie. Deze shoot duurt ongeveer zestig tot negentig minuten. Na de fotoshoot gaat Verboven Fotografie meteen aan het werk met de nabewerking. Binnen twee weken ontvang je tussen de 20 en 30 foto’s in de hoogste resolutie zonder logo.

Kosten uitgebreide fotoshoot

De kosten van een uitgebreide fotoreportage zoals een familie fotoshoot bedragen €129,-. Afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht. Binnen een straal van 20 kilometer vanaf postcode 4631 zijn de reiskosten gratis. Vind de locatie van de fotoshoot verder weg dan worden er €0,25 ct per kilometer in rekening gebracht.

Ervaringen met Verboven Fotografie

Bart heeft van onze familie hele mooie foto’s gemaakt. Het mooiste was dat hij van de kinderen de spontane momenten er uit wist te halen en op de foto wist vast te leggen.
Wij waren erg tevreden en opa en oma vonden de foto’s ook erg mooi!

Renate Sommeling